TET Logo
Hallo abonnees op de nieuwsbrief.

Om een gevoel te krijgen of de nieuwsbrief ook wordt ontvangen en makkelijk te lezen is , maar zeker de vraag of het onderhoudend is, sturen we u deze mail.

Het is leuk werk om een nieuwsbrief te maken en zeker als we daar veel info in kunnen geven wat er allemaal is geweest in een afgelopen maand en wat mogelijk op de kalender staat.

De vervelende omstandigheden waar we in zitten met de Corona maken echter dat er geen of nauwelijks iets kan en of wordt gedaan bij ons. Of er een open dag kan of zal zijn ligt uiteraard aan de maatregelen die ons ook zijn opgelegd in het aantal mensen welk we mogen ontvangen in de hal.

Alle evenementen war we normaliter naar toe gaan zijn afgezegd naar een mogelijk andere datum die vermoedelijk in het nieuwe jaar zal plaatsvinden.

We willen graag het contact met de leden en de oud collega's in stand houden en daarvoor is juist de nieuwsbrief een geschikt item. We zouden het dan ook erg op prijs stellen als er vanuit jullie suggesties zijn waarmee we juist dat contact warm kunnen houden.

Heb jij die suggesties of wil je gewoon even je mening geven over de nieuwsbrief en wat je daarin mogelijk mist? Stuur een berichtje aan tetbus38@kpnmail.nl .


Image00001
Ootmarsum
Er is altijd wel een plek waar we de TET historie terug zijn. Een haak aan de muur in Enschede of een steen met jaartal en TET paard in een muur. Enig idee waar dit is??
facebook